Kolumne:
111

Spin Queen

Ovih dana u Beogradu nas očekuje jedan lep i važan događaj. Ženski rekreativni teniski turnir Spin Queen. Održava se od 2010. godine i nastao je sa idejom okupljanja i druženja, takmičenja… Ovaj turnir je vrlo brzo stekao ugledan status među pasioniranim igračicama i njihovom publikom. U prvim danima juna, u teniskom klubu Monolith na Vračaru, Spin Queen će i ove godine okupiti dame-rekreativke koje uživaju u tenisu.

Od 2012. godine turnir ima memorijalni karakter u znak sećanja na prerano preminulu Natašu Milanović, dragu prijateljicu i strastvenu teniserku.

Sinoć je održan žreb , a turnir se održava od 4. Do 8. juna.

Informacije o rasporedu takmičenja, kao i o samom turniru, fotografije od prethodnih godina potražite na njihovom sajtu  www.spinqueen .rs

A sad još nešto važno:

U petak 5.juna gošće turnira biće članice i saradnice Udruženja žena obolelih i lečenih od raka dojke „Budimo zajedno“. Od 19,30 h dr Ljiljana Lazić koordinator za rano otkrivanje raka dojke Kancelarije za skrining Instituta za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut” i Miomirka Kovačević psiholog, održaće kratko predavanje iz oblasti prevencije ove bolesti. Biće predstavljena i Aplikacija BREAST TEST za redovan i pravilan samopregled dojki. Nakon predavanja biće upriličen prigodan koktel. Tokom ove večeri kao i tokom celog turnira učesnici i posetioci turnira moći će da doniraju sredstva koja će biti usmerena za podršku rada Udruženja „Budimo zajedno“.

Hajde da se družimo od četvrtka do nedelje, vidimo se!